Politica livrare

Produsele comandate se livreaza la nivel national prin curier - Sameday sau Fan Courier

Puteti opta si pentru deschiderea coletului la livrare. Costul suplimentar de expeditie daca doriti deschiderea coletului este de 4 lei. In cazul in care refuzati primirea coletului nu aveti nicio obligatie financiara fata de noi.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Termene de livrare prin Curier:

Comenzile lansate pana la ora 12 a unei zile lucratoare (Luni-Vineri) se vor preda curierului in aceeasi zi(pentru produsele din stoc depozit).

Comenzile lansate dupa ora 12 se vor ambala si preda curierului in ziua urmatoare.

Comenzile lansate in intervalul Vineri (dupa ora 12) - Luni (pana la ora 12) se vor ambala si preda curierului Luni.

Termenul de livrare, dupa predarea coletului la curier, este de 24-48 ore.

Livrare Bucuresti:

Comenzile livrate in Bucuresti au urmatoarele costuri de transport:

  • cost transport = GRATUIT prin Curier pentru comenzile PESTE 299 lei. Daca ati optat pentru deschiderea coletului inainte de livrare, costul va fi de 4 lei/livrare.
  • cost transport = 18 lei prin Curier pentru comenzile SUB 299 lei. Daca ati optat pentru deschiderea coletului inainte de livrare, costul va fi de 22 lei/livrare (18+4 lei).

Pentru cabluri electrice, acumulatorii solari si stalpii de iluminat stradal nu este valabila aceasta oferta.

Livrare in Romania:

Pentru comenzile din tara, indiferent de localitate, costurile de transport sunt:

  • cost transport = GRATUIT prin Curier pentru comenzile PESTE 299 lei. Daca ati optat pentru deschiderea coletului inainte de livrare, costul va fi de 4 lei/livrare.
  • cost transport = 18 lei prin Curier pentru comenzile SUB 299 de lei. Daca ati optat pentru deschiderea coletului inainte de livrare, costul va fi de 22 lei/livrare (18+4 lei).

Pentru panourile fotovoltaice, acumulatorii solari si stalpii de iluminat stradal nu este valabila aceasta oferta. Se vor calcula taxele de transport in functie de localitate si greutatea coletului. Lungimea maxima a stalpilor de iluminat stradal care pot fi livrati prin curier este de 2m.

Urmarire AWB:

Fan Courier: http://www2.fancourier.ro/awb-tracking/

SameDay: https://sameday.ro/?lang=en

Deruleaza sus
Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Contul meu
Inchide